JIBD levert consultancy voor alles wat met de vindbaarheid of het stimuleren van de verkoop via het internet te maken heeft. Na het verrichten van een vooronderzoek gaan wij met u om tafel en stellen gezamenlijk een scenario op voor bouw of verbetering van uw webomgeving. Een goed onderbouwde internet strategie is de basis voor een succesvolle website en dus voor een succesvol gebruik van het verkoopkanaal internet. JIBD denkt mee over de strategie die bij uw onderneming past. Een strategie waarbij uw doelgroepen worden bepaald en de gewenste positionering wordt besproken.

  • Inventarisatie wensen
  • Opstellen internet strategie
  • Uitvoering van strategie

Rinko de Jong van JIBD heeft ons uitstekend bijgestaan bij het bepalen en opstellen van onze internet strategie. Zijn kennis op dit gebied in combinatie met de resultaten die we hebben behaald, hebben ervoor gezorgd dat wij nu al onze online activiteiten bij JIBD hebben ondergebracht.

Henk van Wijk - QueStart Technologies, Inc.

Inventarisatie gesprek consultancy

GRATIS!

Voordat er een internet strategie uitgewerkt kan worden is het van belang dat wij samen met u bepalen wat het doel van uw online aanwezigheid is. Wilt u bijvoorbeeld online verkopen d.m.v. een webshop? Of gaat het om het genereren van leads of enkel om branding? Om deze en andere belangrijke aspecten te bepalen is een inventarisatie gesprek nodig. Hiervoor bent u welkom op ons kantoor of een van onze account managers komt bij u op bezoek.

Alle kansen benutten

POPULAIR!

Veel organisaties hebben inmiddels een budget voor online marketing activiteiten. Het komt helaas veel voor dat deze budgetten een minimaal of zelfs geen rendement leveren. Vaak wordt er maar op een kanaal geadverteerd, bijvoorbeeld Adwords, terwijl het herhaaldelijk terugkomen op meerdere kanalen juist bewezen succesvol is. Een veel voorkomend probleem is het gebrek aan kennis op het vlak van online marketing en webdevelopment. De consultants van JIBD kunnen hierbij uitkomst bieden. Door de brede kennis op e-marketing vlak kan JIBD de online activiteiten geheel uitvoeren of kan uw organisatie / medewerkers hierin trainen.

Microsoft Adcenter training en consultancy

ACTIE!

Sinds januari 2013 zijn wij als eerste Nederlandse firma gecertificeerd door Microsoft Advertising! Het behalen van een dergelijke certificering vraagt een hoop tijd en geld. Met deze certificering wordt onze kennis en ervaring op het gebied van online marketing en display advertising nog eens extra benadrukt. Wilt u gebruik maken van de vooruitstrevende Microsoft Adcenter software? Maak dan gebruik van onze Adcenter actie. Voor een eenmalig bedrag van € 799,- komt een van onze gecertificeerde specialisten een hele dag bij u op kantoor om u en/of uw mederwerker(s) te trainen in het gebruik van de software. Beheer ook al uw campagnes op Google, Bing, MSN en Yahoo in een handige applicatie.

Neem vrijblijvend contact op

Dan bespreken we e.e.a. telefonisch waarna we wellicht een afspraak kunnen maken...

Contact opnemen
ugg schuhe canada goose jakke barbour pas cher peuterey sale parajumpers sale canada goose pas cher barbour jas barbour jakke parajumpers jacka moncler jas heren canada goose jacka parajumpers schweiz doudoune duvetica canada goose dam canada goose jakke dame moncler jas parajumper salg belstaff outlet woolrich parka femme duvetica doudoune