Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen - abonnementen - sales) die de affiliate heeft aangeleverd. U kunt dit bereiken door advertenties van adverteerders op uw website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt u hiervoor een vergoeding van de adverteerder. Er kan in sommige gevallen ook per click of per pageview betaald worden. Andersom geldt dit principe ook, u betaald uitgevers van uw advertenties wanneer er via de betreffende advertentie bij u een aankoop gedaan wordt.

affiliate marketing

JIBD heeft ons goed geholpen met het selecteren van een goed netwerk. Daarbij hebben zij de technische realisatie verzorgt. Wij merken dat er veel kennis in huis is en tegen een nette prijs.

Henk Nieuwenhuis - Intertrade

Specifieke kennis van de netwerken

AL 100+ IMPLEMENTATIES

Wij helpen u graag met het realiseren van sales of leads d.m.v. affiliate marketing. Er zijn inmiddels tientallen affiliate netwerken waarvan een deel zich op bepaalde branches heeft gericht. De overige netwerken zijn zeer divers in het aanbod aan campagnes. Mede afhankelijk van het doel van de campagne, bijvoorbeeld sales, leads of branding, wordt er een shortlist opgesteld. Hieruit worden uiteindelijk een of enkele netwerken geselecteerd. JIBD heeft ervaring met diverse affiliate marketing netwerken en kan zorgdragen voor zowel de technische realisatie als het selecteren van de voor uw onderneming meest geschikte netwerken.

affiliate netwerken

Neem vrijblijvend contact op

Dan bespreken we e.e.a. telefonisch waarna we wellicht een afspraak kunnen maken...

Contact opnemen