Een professionele aanwezigheid op social media netwerken draagt o.a. bij aan branding en naamsbekendheid. Met een goed doordachte strategie en een professionele uitvoering kan er via social media voor nieuwe klanten gezorgd worden. Dit kan door aanraden van kennissen en vrienden op social media maar ook door het gebruik van advertenties welke aan gebruikers getoond worden waar overeenkomsten zijn qua interesses. Daarbij komt het regelmatig voor dat mensen via social media de reputatie van een bedrijf controleren d.m.v. de gedeelde klantervaringen. Afhankelijk van uw bedrijf en doelgroep kunnen wij u van dienst zijn met social media marketing en management, eventueel in combinatie met online reputatiemanagement.

social media marketing

We hebben inmiddels een actieve groep van enkele honderden leden op onze Facebook bedrijfspagina en krijgen regelmatig reacties.

Ilse - Sieraden online B.V.

Nieuws direct bij uw doelgroep

CONTENT MARKETING

Social media marketing programma's staan in het teken van het creëren van content die de aandacht trekt en lezers aanmoedigt om deze content te delen met hun eigen sociale netwerken. Een marketing boodschap verspreidt zich van gebruiker tot gebruiker en lijkt daardoor afkomstig van een vertrouwde bron, in tegenstelling tot wanneer het merk of het bedrijf zelf adverteert. Deze vorm van marketing wordt gedreven door mond-tot-mond reclame en kan daardoor voor bedrijven een heel belangrijke vorm van marketing worden. Daarbij biedt social media de gelegenheid om ook uw content marketing campagnes een extra boost te geven. Zo kunt u bijvoorbeeld nieuw gepubliceerde content op platformen van derden direct aan uw contacten kenbaar maken door middel van social media platformen. JIBD bespreekt graag met u de mogelijkheden op het gebied van social media marketing en management en content marketing.

content marketing

Neem vrijblijvend contact op

Dan bespreken we e.e.a. telefonisch waarna we wellicht een afspraak kunnen maken...

Contact opnemen