Met zoekmachine adverteren, in het Engels SEA (Search Engine Advertising) genoemd, kunt u door middel van tekstadvertenties in zoekmachines uw producten en diensten aan potentiele klanten aanbieden. Het grote voordeel van deze manier van adverteren is dat men op zoek is naar uw producten en diensten en dus een koopbehoefte heeft. Wanneer hier op de juiste manier op ingespeeld wordt zal dit een hoog rendement opleveren.

google adwords

Voor een scherp maandbedrag staan we continu goed in beeld bij potentiele klanten en weten zij onze website goed te vinden.

Mw. Visser - Kapsalon EZ

Attentiewaarde met zoekmachine adverteren

HOGE CTR

Door de hoge attentiewaarde van betaalde vermeldingen op zoekmachines zoals Google kan er een hoge click through ratio gerealiseerd worden. De click through ratio betekent het aantal mensen dat zoekt gedeeld door het aantal dat daadwerkelijk klikt op uw vermelding. Hoe beter uw campagnes / advertenties geoptimaliseerd zijn hoe hoger de click through. Als aanvullende service kunt u ook gebruik maken van conversie optimalisatie. Hiermee zorgen we dat er uit hetzelfde aantal bezoekers meer mensen een aankoop doen of bijvoorbeeld informatie aanvragen.

SEA Strategie bepalen

ADWORDS & BING ADS

Het bepalen van de juiste strategie is belangrijk om het maximale resultaat te behalen. Een slim doordachte strategie zorgt niet alleen voor een scherpe klikprijs maar zorgt ook voor een maximaal bereik onder potentiele klanten en een hoge click through. JIBD heeft als Microsoft Advertising gecertificeerd internet marketing bureau de kennis en ervaring in huis om een succesvolle campagne te realiseren. Afhankelijk van uw onderneming hebben wij tevens de mogelijkheid om internationaal campagnes te realiseren. Hiervoor maken wij gebruik van de Microsoft Adcenter software waarmee wij uw campagnes op een desktop applicatie kunnen bouwen en in enkele klikken kunnen uploaden naar o.a. Google, Bing en Yahoo. Daarbij gaan wij net even verder dan gemiddeld. Zo monitoren wij continu de campagnes en kunnen we in veel gevallen zelfs meer bieden per klik op bepaalde tijdstippen en/of dagen, ook bekend als incremental bidding.

zoekmachine adverteren strategie

Neem vrijblijvend contact op

Dan bespreken we e.e.a. telefonisch waarna we wellicht een afspraak kunnen maken...

Contact opnemen