Heeft u een goede website maar wordt deze niet vertoond op de eerste pagina wanneer er naar uw producten of diensten gezocht wordt? Dan laat u aanzienlijk omzet liggen. Uw klanten bekijken hooguit de eerste pagina met zoekresultaten (SERP's). Vinden zij niet hetgeen zij naar op zoek zijn dan zoekt men al snel op andere trefwoorden of de zoekopdracht wordt uiteindelijk gestaakt.
Door middel van zoekmachine optimalisatie zorgt JIBD ervoor dat uw website of webshop op de voor uw onderneming interessante zoektermen optimaal gepositioneerd wordt. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het vlak van zoekmachine optimalisatie hebben we reeds vele topposities gerealiseerd op competitieve zoektermen.

zoekmachine optimalisatie

JIBD heeft onze webshop perfect vindbaar gemaakt op zeer concurrerende zoektermen.

Pieter - VOF BDJ Handelsonderneming

Keyword analyse

RENDABELE ZOEKTERMEN

Voordat er gestart wordt met een zoekmachine optimalisatie traject zal JIBD in overleg met de klant een keyword analyse uitvoeren. Hiermee bepalen we relevante zoekwoorden en regio’s waarop we de onderneming vindbaar moeten maken.

Concurrentie analyse

CONCURRENTIE VOORBIJSTREVEN

Zodra bekend is op welke zoekwoorden de optimalisatie gaat plaatsvinden wordt er een concurrentie analyse gedaan. Hiermee wordt er inzicht verkregen in de positie van uw concurrentie op zoekmachine optimalisatie gebied en kan er bepaald worden wat er gedaan moet worden om de concurrentie voorbij te streven.

On-page optimalisatie

QUICK WINS

Door middel van on-page optimalisatie wordt er gezorgd voor een uitleesbare, logische opbouw van de website of webshop. Hierbij volgt JIBD de richtlijnen van Google. Zodoende kunt u er van op aan dat uw website of webshop perfect door de zoekmachines wordt geïndexeerd. Middels advies of door het volledig uit handen geven van de on-page optimalisatie aan JIBD kan dit ook voor uw onderneming gerealiseerd worden.

Externe optimalisatie / Linkbuilding

Waar het vroeger vaak voldoende was om een website of webshop on-page te optimaliseren, is het tegenwoordig bijna niet meer mogelijk om zonder externe optimalisatie hoog gepositioneerd te worden in het organische (natuurlijke) zoekgedeelte van Google. JIBD beschikt over een exclusief partner netwerk waarin inmiddels duizenden partner sites met een hoge waarde zijn aangesloten. Hierdoor kunnen wij voor iedere branche een sterk en gerelateerd linkprofiel bouwen. Uiteraard bieden wij een totaalpakket aan linkbuilding zoals handmatige linkbuilding en het publiceren van RSS berichten.

Neem vrijblijvend contact op

Dan bespreken we e.e.a. telefonisch waarna we wellicht een afspraak kunnen maken...

Contact opnemen