Net als in conventionele winkels is men op internet kritisch. Het is daarom van belang om uw onderneming op een professionele wijze te presenteren. Dit geldt niet alleen voor het ontwerp maar ook voor andere aspecten zoals gebruikersgemak, snelheid en de herkenbaarheid van uw merk. De specialisten van JIBD hebben vele jaren ervaring in het ontwikkelen en optimaliseren van diverse platformen. Hierbij zijn wij niet gebonden aan een bepaald framework en werken we altijd met de meest recente technieken. U kunt o.a. bij ons terecht voor:

  • Websites
  • Webshops
  • Conversie optimalisatie

Onze nieuwe website is niet alleen erg mooi geworden, we kunnen nu door in te loggen gewoon op de website teksten e.d. aanpassen. Heel eenvoudig in gebruik en supersnel!

Piet Veldkamp - HetBedrijf B.V.

Webdesign

100% UNIEK!

Een professionele online presentatie, daar staan wij voor! Onze designers zijn creatieve spelers welke uw wensen en uw merk perfect naar voren brengen in een uniek design voor uw website of webshop. Hierbij houden we rekening met belangrijke zaken zoals usability en conversie optimalisatie. Het traject bestaat uit een inventarisatie gesprek, een mock-up en vervolgens de uitwerking daarvan.

Webdevelopment

Scherpe tarieven

Wij beschikken over een team getalenteerde programmeurs. Zij hebben uitstekende kennis van Html, PHP en (My)SQL en ervaring met vele frameworks. Hierdoor kunnen wij tegen scherpe tarieven uw programmeerwerk uit handen nemen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van bepaalde onderdelen of de realisatie van een complete website of shop met CMS. Hierbij zorgen we altijd voor optimaal gebruikersgemak, goede performance, nette code en conversie optimalisatie.

Landingspagina's

ACTIE!

Een veelgevraagd product is landingspagina's. Deze pagina's bouwen, integreren en optimaliseren wij zodanig dat deze op de gewenste zoektermen optimaal presteren. Een mogelijkheid is om op regionale zoekwoorden in combinatie met producten en/of diensten gevonden te worden. Om u een idee te geven van de werking hiervan kunt u onze pagina webdesign Almere bekijken. Ons kantoor vindt u aan de Vlotbrugweg in Almere. Het komt regelmatig voor dat men op zoek is naar webdesign Almere. Wanneer iemand op Google zoekt naar deze term dan komt diegene al snel op onze landingspagina terecht. Een zeer rendabele manier om nieuwe klanten te werven.

Neem vrijblijvend contact op

Dan bespreken we e.e.a. telefonisch waarna we wellicht een afspraak kunnen maken...

Contact opnemen
ugg schuhe canada goose jakke barbour pas cher peuterey sale parajumpers sale canada goose pas cher barbour jas barbour jakke parajumpers jacka moncler jas heren canada goose jacka parajumpers schweiz doudoune duvetica canada goose dam canada goose jakke dame moncler jas parajumper salg belstaff outlet woolrich parka femme duvetica doudoune