JIBD, een afkorting van de Jong Internet Business Development, is een klein en persoonlijk webdesign en internet marketing bureau met grootse resultaten. Onze kracht is het realiseren van websites en webshops geheel volgens Google richtlijnen. Dit in combinatie met ons exclusieve en zeer sterke partner netwerk t.b.v. linkbuilding zorgt voor topresultaten in de zoekmachines. Wilt u dat uw website of webshop goed scoort in zoekmachines in combinatie met een optimaal gebruikersgemak voor uw bezoekers, neem dan direct contact met ons op.

  • Websites
  • Webshops
  • Conversie optimalisatie

Onze nieuwe website is niet alleen erg mooi geworden, we kunnen nu door in te loggen gewoon op de website teksten e.d. aanpassen. Heel eenvoudig in gebruik en supersnel!

Piet Veldkamp - HetBedrijf B.V.

Webdesign van websites

UNIEK OF TEMPLATE

Een professionele online presentatie van uw onderneming, daar staan wij voor. Onze designers ontwerpen uw nieuwe website geheel naar wens en houden daarbij uiteraard rekening met richtlijnen voor conversie optimalisatie. Wat het doel van uw website ook is, het genereren van leads of het bieden van informatie, wij zorgen dat uw website voor u werkt!

Webdesign van webshops

Perfecte usability

Bij het ontwerpen van uw webshop zorgen we niet alleen voor een unieke en professionele vormgeving maar dragen we ook zorg voor het SEO technische aspect. Daarbij is een van onze specialismen conversie optimalisatie. Hierdoor haalt u meer uit uw webshop zonder extra marketing investeringen. Als onafhankelijk internet bureau zijn wij niet gebonden aan specifieke systemen. Het voordeel voor u is dat wij altijd het best passende systeem zullen adviseren op basis van uw wensen en eisen.

Perfecte broncode

W3C validatie

Wanneer het webdesign is afgerond dienen wij deze om te zetten naar broncode. De broncode is een belangrijke factor bij de bepaling van uw positie door zoekmachines. JIBD levert u enkel schone broncode geheel volgens Google en W3C richtlijnen. Door de heldere markup is de indeling van uw website of webshop voor zoekmachines te begrijpen en kunnen zij uw site op de juiste wijze indexeren. Hierdoor wordt de aan uw website of webshop toegekende waarde optimaal benut.

Aan de slag met webdesign Almere

Ons kantoor vindt u aan de Wisselweg 33 in Almere. In dit voormalige Leaseplan hoofdkantoor vindt u Places to Work. Dit is een bedrijfsverzamelgebouw voor bedrijven in de Media en ICT sector. Vanuit deze dynamische omgeving werken wij dagelijks aan websites en internet marketing voor diverse opdrachtgevers. Wanneer u op zoek bent naar webdesign Almere is JIBD dan ook een goede keuze. Mogen wij voor u aan de slag of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een aanbod op maat. Low-budget of juist een groot budget, wij bieden altijd een passende en optimaal renderende oplossing.

Neem vrijblijvend contact op

Dan bespreken we e.e.a. telefonisch waarna we wellicht een afspraak kunnen maken...

Contact opnemen